Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.01.2018 19:18 - Мъжемелачката се разведе, свободна е! Вестник ЗОРА
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мъжемелачката се разведе, свободна е!       Posted on January 20, 2018, 5:00 am     2 secs

Десислава Атанасова се разведе тайно и никой не разбра.

Наричаната на галено от медиите „нежното острие на ГЕРБ“ в момента е мома, ама запазила всичко в тайна. Докато другите дават интервюта и хвърлят кал още преди да са подали молбите, докато някои се крият, но винаги се намира „доброжелател“ да ги издаде и медиите да гръмнат, при „острието“ всичко е останало секретно, пазено по-строго и от държавна тайна.

Нищо чудно предвид връзките й в съда и по върховете на партията.

Атанасова запази мълчание до мига, в който се хвърли в поредната телевизионна дискусия и когато я обвиниха в конфликт на интереси, внезапно извади от чантата си документ, тръшна го в студиото и обяви пред смаяните зрители, че се е развела с ненагледния си съпруг.

Не съм в конфликт на интереси, никой в нищо не може да ни обвини! Прекратихме брака си преди две години. Това, което единствено ни свързва, е синът ни, метна бомбата тя.

Дотогава никой, освен хората от партийния й кръг и то далеч не всички не знаеха, че бившата здравна министърка е свободна от брачните окови жена. В други свои интервюта тя се хвалеше със сплотеното си семейство, с трите маркови коли, обясняваше за двата апартамента, за вилата в Щръклево, за декарите с овошки и за безметежното си щастие, постигнато благодарение на нея и фирмата на мъжа й.

Даже миналата година декларира в Сметната палата всички благини, придобити от семейството й. Остана да виси въпросът кога се е развела, защо е прекратила този така прекрасен и здрав брак , не е ясно.

Според запознати обаче, Атанасов изпаднала в немилост пред Борисов, когато лъснаха обществените поръчки на скъпия й съпруг. Особено когато се разнесе новината, че във Видин за една и съща сграда той получи два пъти финансиране и то с милиони левове.

Покрай Видин излязоха на светло и други поръчки, получени от фирмата му без конкурс. Тогава Вождът се изплаши, че една от десните му ръце е на път да го вкара в политическия батак и малкото свободни журналисти да направят разследване и да се доберат до истината.

Явно разводът на на дуловската принцеса е не по лични, а по политически причини. Партията-майка събира и разделя хората, според духането. На вятъра.

Сега ДеситУ няма нищо общо с мъжа си, поне на хартия и не може да бъде обвинена в никакъв конфликт на интереси.

Съпругът й пак си печелел поръчките, но пък не е неин съпруг по документи.

Зли езици твърдят, че двамата са прекарали празниците заедно, но пък може да са останали големи приятели. Казва ли ти някой. А може раздялата да е фиктивна. Което е най-вероятно.

Остана въпросът сега кой купува скъпите тоалети и марковите чанти на Атанасова? Тя ги оправдаваше с парите на любимия си съпруг-бизнесмен, обаче в момента, като е останала само на депутатската си заплата, как ли се справя?

Може би като Цветелина Бориславова без Борисов…

Казва ли ти някой, смееш ли да питаш.

Бракът не е важен, а интересите…

И конфликтите също не са важни, ако не са на… интереси.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19707040
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031